10 grunde til at opbygge dit websted med WP Page Builder

Folkets søgen efter at skabe hjemmesider har let taget os til en ny æra af webstedets udvikling. Hvor, med tilgængeligheden af ​​robuste sideopbyggingsværktøjer, er oprettelsen af ​​websteder blevet meget mere sjovt (især for ikke-udviklere). De mange værktøjer og plugins til rådighed for dig er enorme, når du forsøger at opbygge websites på WordPress. I dag undersøger vi en ny, WP Page Builder. Hvis du er træt af de samme gamle sidebygger plugins, er det en du bør prøve.


Med mange designelementer, add-ons, funktionaliteter som enhedsspecifikke responsive kontroller, eksport / import muligheder, justering af polstring og frem for alt træk og slip real-time frontend redigering, har WP Page Builder alt i det for at drive en fuldgyldig hjemmeside. Det er en alt-i-en WordPress-plugin til dit bygges behov.


Det er en gratis WordPress-side builder plugin, der hjælper dig med at opbygge smukke hjemmesider som en pro.


Hvad er specielt om WP Page Builder?


Spekulerer på, hvad der gør WP Page Builder så specielt? Jeg vil sige, hvad gør det ikke? Det er udviklet af teamet over på Themeum, der har skabt WordPress-temaer siden 2013. Som nævnt ovenfor er plugin en komplet pakke af vigtige webstedskomponenter med alle moderne moderne funktionaliteter, du har forventet fra en sidebygger plugin . Lad os se nedenfor på alle de saftige funktioner, som WP Page Builder indeholder.


1. Træk & slip website bygning


WP Page Builder tilbyder et træk og slip websted byggesystem. Du kan nemt tilføje noget som tekst, knapper, ikoner eller andre elementer til enhver side. Du skal blot trække den særlige add-on og slippe den på det sted, du vil have det. Alt foregår foran dine øjne, og du har fuld kontrol over alt.


Træk & slip website bygning

Træk & slip website bygning


2. Hurtigere, Real-Time Front-End Editing


Pluginet er utrolig hurtigt og fremragende intuitivt. Det er også meget let og tager bemærkelsesværdigt mindre tid end alle andre lignende værktøjer til at skabe et fantastisk og funktionelt websted. Det vil ændre måden du opbygger websites på WordPress. Der er mange klare elementer allerede inde. Du skal bare vide, hvordan du bruger dem. Bygges ved hjælp af de nyeste teknologier, hjælper dette værktøj dig med at få dit websted klar i minutter.


Hvis du ikke kan skrive kode, men du vil opbygge websites, er WP Page Builder det rigtige værktøj til dig. Der er ikke behov for at skrive kode for at tilføje nogen funktionalitet eller design til dine websider. WP Page Builders rige bygningselementer og træk og slip-funktionaliteten gør jobbet for dig.


Oprettelse af en ny side og derefter redigering af den med WP Page Builder er utrolig let. Du kan vælge, hvilket layout siden skal komme til under oprettelsen af ​​siden. Når du er valgt, får du kun et klik på "Rediger med WP Page Builder". Du kan vælge antallet af kolonner og begynde at trække elementer på dem.


Nyd en ny byggepladsoplevelse med state of the art ressourcer indeni. Opret smukke websider på en moderne og behagelig brugerflade.


3. 30 + Add-Ons og Counting


Udvikle dit websted med elementer som tekster, billeder, ikoner, knapper og meget mere. Der er masser af tilføjelser i WP Page Builder for fuldt ud at udstyre og dække dit websted. Træk og slip tilføjelsesprogrammerne på websider og rediger derefter deres udseende, som du vil.


WP Page Builder-tilføjelser

WP Page Builder-tilføjelser


Her er nogle af de fantastiske tilføjelser inkluderet: • Form: Opret webformularer uden problemer. Det giver dig en bekvem måde at style dine former på, som du ønsker. Form-tilføjelsen er i stand til at oprette nogen form for form uden at skulle installere et plugin. Desuden kan du styre formularprogrammer og aktivere reCAPTCHA med blot et enkelt klik. Der er også en tilføjelse til Kontaktformular 7, hvis du foretrækker det.

 • Karrusel: Det er svært at finde en avanceret tilføjelse som en karrusel i en gratis sidebygger plugin, men WP Page Builder lader dig oprette fantastiske hero skydere uden at skulle betale for det.

 • Post-net: Vis blogindlæg i grids, der definerer antallet af indlæg og styler udseendet.

 • Funktionsboks: Brug Add-on til Feature Box til at vise funktionerne på produkter på dit websted.

 • Harmonika: Har du brug for noget sammenbrudt tekstindhold på dit websted? Brug WP Page Builder's Accordion add-on og modificer stilen som du vil.

 • Person Carousel: Udover at vise profiler og testimonialer individuelt, kan du også vise dem i karruseller også. Person Carousel og Testimonial Carousel add-ons vil gøre det for dig.

 • Prissætningstabel: For tjenester, du tilbyder eller produkter, du sælger, har du sandsynligvis brug for prissætningstabeller. Brug pristabellen add-on i WP Page Builder til nemt at oprette prissætningstabeller.

 • Flip Box: Har en flip-box med logo, titel, tekst og knapper, og skift flip muligheder og stil til at se den måde du ønsker.

 • Pie Progress: Anbring et fremskridt på din side med Pie Progress-tilføjelsen.

 • Testimonial: Vis hvad folk tænker på din virksomhed hvor som helst på webstedet.

 • Animeret Nummer: Brug denne tilføjelse til at vise animerede tal for bedre statistiske præsentationer.

 • Social Button: Link til sociale medier profiler ved hjælp af forskellige knapper på dit websted.

 • SoundCloud: Tilføj lydbits fra SoundCloud.


4. Enhedsspecifik responsstyring


Du kan bestemme, hvordan dit websted ser på forskellige størrelser af enheder. Det enhedsspecifikke responsivitetsstyringssystem i WP Page Builder lader dig nemt tilpasse og optimere websider til desktops, tablets og mobiltelefoner.


WP Page Builder reagerer

WP Page Builder reagerer


Processen med at gøre websiderne lydhøre med kun en enkelt enhed (pixel) gør ikke en sidebygger smart. WP Page Builder introducerer flere responsenheder. Ved siden af ​​pixels kan du også bestemme det responsive breakpoint med rem og procentdel. Du kan ændre elementstørrelserne og endda vise / skjule specifikke elementer til bestemte enheder.


WP Page Builder responsive break points

WP Page Builder responsive breakpoints


5. Masser af Premade Layouts


Uanset hvilken type websted du vil opbygge, har du fået en bred vifte af foruddesignede skabeloner inde i WP Page Builder. Vælg ethvert layout, der passer bedst til din sag, tilpass dem med dit indhold, og start et komplet website i løbet af få minutter.


WP Page Builder premade layouts

WP Page Builder premade layouts


Disse readymade layouts kommer i form af layoutpakker. De mest populære layoutpakker er:


 1. Forretning: Bygget til enhver form for forretningswebsteder. Virksomheder eller firmaer, der har brug for at fremvise porteføljer, profiler og tjenester, kan drage fordel af denne layoutpakke. De tilgængelige sider i denne pakke omfatter: Hjem, Om, Team, Portefølje, Prissætning, Kontakt og Tjenester.

 2. Forsikring: Perfekt til enhver finansiel virksomhed, firmafirma eller agentur, der tilbyder forsikringstjenester. Pakken leveres med tre indbyggede sider, nemlig: Hjem, Om og Tjenester.

 3. spa: Lavet til skønhedssaloner, skønhedssaloner, hår- og neglesaloner, barbersaloner og alle andre lignende forretningssider. I øjeblikket har spa-pakken tre sider: Hjem, Tilbud og Pakker.

 4. Blikkenslager: Til forskellige ydelser som VVS, maleri, tømrerarbejde, håndværker, husholdning, rengøring af hjemmet og reparationsværktøjer. Siderne omfatter: Hjem, Om og Tjenester.

 5. Arkitektur: Bygget til boligindretning, arkitektonisk design og andre relevante firmaer. De indbyggede sider omfatter: Hjem, Om og Tjenester.

 6. Jurist: Lavet til advokater, enkeltpersoner og advokatfirmaer, der leverer juridiske tjenester. De tilgængelige sider omfatter: Hjem, Om, Meddelelse, Kontakt og Tjenester.

 7. Salon: For enhver frisørsalong, søm salon, frisør lounge og andre relevante forretningswebsteder. De præmade sider omfatter: Home, About og Style Showcase.

 8. Tredjeparts sidelayouter: Du kan få flere sidelayouter i WP Page Builder's Layouts-sektionen. Byg et plugin, der indeholder dine sidelayouter. Installer og aktiver det plugin for at kunne bruge dem. At lave websider med dine egne sidelayouter er nu en realitet.


Der er mange andre professionelle sidelayouts i WP Page Builder. At vælge det rigtige layout bliver lettere med forskellige kategorier. Og det bedste er, de fleste kommer helt fri.


6. Klarfremstillede Predesigned Blocks


WP Page Builder tilbyder en masse brugervenlige designblokke for at gøre dit websted udviklingsproces meget hurtigere og nemmere.


Du kan trække og slippe blokkerne på en hvilken som helst side, og det bliver designet. Hele processen fuldender sig i et blik i øjet. Ligesom alle andre sektioner på siden kan du også ændre blokens udseende. Der er en "visning blok" -knap på hver blok for at kontrollere, hvordan de ser på det levende websted.


WP Page Builder blokerer

WP Page Builder blokerer


Blokkene kommer i forskellige kategorier. Find dem ved at bruge de rigtige søgeord. De tilgængelige kategorier er:


Feature: Brug disse blokke til at fremhæve funktionerne i dit firma, produkter og tjenester, du tilbyder på dit websted. Der er mange forskellige designs at vælge imellem. Vælg den der passer til dit design.


WP Page Builder-funktionsblokke

WP Page Builder-funktionsblokke


Testimonial: Har du brug for at dele klientfeedback på dit websted? WP Page Builder's Testimonial-blokke er nyttige i dette tilfælde. Du kan vælge dit ønskede design, herunder disse variationer: Lys, Mørk, Slides, Grid Styled.


Hold: Vis dine holdmedlemmer på en professionel måde med WP Page Builder's klare elementer. De tilgængelige blokke har flere designvariationer med forskellige effekter og adfærd. Hver blok har navne, betegnelser og sociale links til holdmedlemmerne i forskellige stilarter.


WP Page Builder teamblok

WP Page Builder teamblok


Opfordring til handling: Ønsker dine besøgende at tage visse handlinger på stedet? Brug opkald til handling blokke. Du kan få et opkald til handlingsknap med forskellige billeder og tekster for at inspirere besøgende til at klikke på dem.


Prissætningstabel: Har priser tabeller af dine produkter og tjenester ?. Blokerne har flere indbyggede prisborde med funktioner. Nogle af dem lader dig også fremhæve prisplanerne.


Indhold: Smukt designede indholdsafsnit kommer som færdige blokke i WP Page Builder. Brug en indholdsblok, som du kan lide til dit websted.


WP Page Builder indholdsblok

WP Page Builder indholdsblok


Tredjepartsblokke: Hvis du vil bruge blokke af eget valg ud over alle disse indbyggede blokke, kan du helt sikkert gøre det med WP Page Builder. Værktøjet understøtter tredjepartsblokke.


Der er masser af flere blokke, teamet bag WP Page Builder er meget opsat på at forbedre det.


7. tons af væsentlige ikoner


Under opbygningen af ​​et websted spiller ikoner en afgørende rolle. Udover designet har du brug for dem til at fremhæve eller differentiere dit indhold. WP Page Builder har en rig samling af skrifttype ikoner for at imødekomme dette behov.


WP Page Builder ikon skrifter

WP Page Builder ikon skrifter • Font Awesome: Der er 670+ Font Awesome ikoner inde i denne WordPress-side komponist værktøj. Du kan nemt bruge dem overalt på indholdet på dit websted.

 • WPPB ikoner: Udover Font Awesome ikoner kan du også udnytte 340 + WPPB line ikoner på dine websider.


WP Page Builder lader dig redigere dit websteds skrifttypestile og ændre farverne.


8. Bygget med brugervenlighed i tankerne


Enhver, der kender WordPress, skal have en temmelig nem tid ved at bruge WP Page Builder. Plugin'et giver en yderst alsidig brugeroplevelse på en vidunderlig grænseflade, der ligner standard WordPress-økosystemet. Værktøjet er ubesværet selv for dem, der måske bruger WordPress for første gang.


I betragtning af alle niveauer af WordPress-brugere er WP Page Builder-plugin bygget med altomfattende funktioner. Det er inspireret og udviklet af proffs, men det er bygget til alle.9. Bibliotek for at gemme dine egne blokke


Du kan nemt genbruge en tidligere designet sektion gentagne gange på forskellige sider på dit websted. Bibliotekssystemet i WP Page Builder lader dig gemme dine egne designblokke. Bare gem dem i biblioteket en gang, og du kan så genbruge dem så mange gange, som du vil.


WP Page Builder bibliotek

WP Page Builder bibliotek


Det er dit eget bibliotek. Når du har oprettet et indholdsafsnit i en række, skal du svæve over rækken og klikke på ikonet "Save Row". Giv det et navn og tryk på "Gem" knappen. Rækken bliver gemt lige nederst i biblioteket. Ja, det er så simpelt.


10. Let og fleksibel byggemekanisme


WP Page Builder tilbyder et bredt udvalg af funktioner, som du nemt og hurtigt kan bruge til at udvikle en hjemmeside. Elementer på webstedet tilbyder redigere, duplikere, slette og andre tilpasningsmuligheder, mens du svinger over dem i redigeringsfunktion. Her er nogle af de spændende udviklingsfordele, som denne sidebygger tilbyder. • Opret flere rad-kolonne strukturer


Oprettelse af en række og bestemmelse af antallet af kolonner i den er blot et klik væk med WP Page Builder. Ved at klikke på "Tilføj række" vises et panel med antallet af kolonner. Vælg nemt det ønskede nummer. Det er det! • Duplikér ethvert element med et enkelt klik


Når du har oprettet en sektion, det være sig en kolonne eller en række, behøver du ikke oprette den igen. Du kan kopiere det med et enkelt klik. Find ikonet "Duplicate" på indstillingspanelet tilpasning og klik på det. Bogstaveligt kan du kopiere alt på en side.


WP Page Builder duplikat element

WP Page Builder duplikat element • Kontrol kolonne vandret afstand (Gutter)


Justering af mellemrum mellem kolonner er meget nemmere med WP Page Builder's kolonneklods. Uanset antallet af kolonner, du har i en enkelt række, kan du nemt bestemme mellemrummet mellem dem. Træk renden på venstre sidepanel for at justere kolonnens vandrette afstand med deres højde og bredde.Træt af dårlig plugin og tema opdateringer at bryde dit WordPress-websted?


Kinstas et-klik-staging-miljø gør testning af WordPress til en brise; uden at skade dit levende websted. Laver en fejl? Intet problem, nemt gendanne det til et tidligere tidspunkt.

 • Eksporter, importer og slet sideindhold


WP Page Builder lader dig eksportere sider, du har oprettet med det. Du kan også importere sider udefra. Der er en menu kaldet "Værktøjer" i venstre sidefelt, som lader dig eksportere, importere og rydde et sideindhold med tre forskellige underværktøjer.


WP Page Builder import og eksport

WP Page Builder import og eksport • Fleksibel polstring justering ved at trække


Vil du sætte indholdet polstring fleksibelt? Du kan bogstaveligt talt spille med det. Indstil polstring ved at trække. Pudseenheden vises også i pixel (px). Alle elementerne (addons, blokke, sideskabeloner, rækker og kolonner) får noget polstring som standard, men du kan nemt justere det. • Ubegrænset fortryd / gendan muligheder


Det er ligegyldigt, om du har slettet noget ved en fejltagelse. Der er ubegrænset fortryd / gendan muligheder for at vende tilbage til disse handlinger. Så, ingen bekymringer. Knappen fortryd og gendan vises nederst på siden. Mens du redigerer en side med WP Page Builder, har du altid disse knapper til at handle. • Tilføj tilpasset CSS


Vil du gå ud over WP Page Builder's eksisterende tilpasningsmuligheder? Ja, du har frihed til at gøre det. Der er et system til at tilføje brugerdefineret CSS til ethvert element, du har på siden. Du skal bare gå til avanceret styling og derefter tilføje CSS. Du kan også ringe til ids og klasser og definere en z-indeks til alle elementer, hvis det kræves.


WordPress Widget Support


På trods af at du har sådanne avancerede elementer inde, kan du bruge WordPress-widgets, mens du opbygger dit websted. Standard widgets vises lige efter tilføjelsesprogrammerne. Disse kan bruges overalt på siden. Ligesom tilføjelsesprogrammerne kan widgetsne også trækkes og slippes.


Developer Support (Lav dine egne tilføjelser)


Sammen med en hel del 30 + addons, der giver dig mulighed for at opbygge websteder med alsidige sideelementer, kan udviklere, der vil bruge deres egne addons til ekstra funktionalitet / design, helt sikkert gøre det. Udviklere kan nemt tilføje deres brugerdefinerede blokke og layouter til WP Page Builder. Du kan besøge pluginets udvikler dokumentation til retningslinjer.


Resumé


Med WP Page Builder installeret på dit WordPress-websted, har du evnen til at oprette en hjemmeside uden at være bekymret for lydhørhed eller skrive en enkelt kode kode. Processen er helt træk og slip. Du har måske brugt andre sidebyggere i fortiden, men jeg opfordrer dig til at give denne en chance! Hvis du er en Kinsta-klient, skal du installere den på din stationsplads og lege uden at bekymre dig om at bryde noget. Du kan download det gratis fra WordPress-depotet.


Har du allerede brugt WP Page Builder allerede? Hvis ja, hvad var dine tanker? Lad dem stå under kommentarerne.


Posten 10 grunde til at opbygge dit websted med WP Page Builder dukkede først op Kinsta Managed WordPress Hosting.

About My name is Nguyen Manh Cuong. I was born in a poor village in Ba Vi district, HA NOI province - windy and sunny land. Currently. https://www.insurancefinances.com/. Mr Cuong.
Newer Posts Newer Posts Older Posts Older Posts

Comments

Post a Comment
Please enable JavaScript!