Hvordan længden af ​​dine blogindlæg påvirker dine placeringer

Så mange mennesker hævder i dag, at længden af ​​indlæg har en større rolle i dine Google-placeringer end tidligere antaget. Dette kan være sandt - hvis du kigger på nogle af de øverste artikler i søgeresultater i næsten enhver niche, vil du opdage, at ingen falder under 1500 ord.

Imidlertid spekulerer folk, om de rangere bedre på grund af deres artiklers længde, eller de har længere artikler, fordi de har flere ressourcer og er stærkere og mere populære hjemmesider.

Nogle spekulerer på, at de er så magtfulde som de er fordi de har så meget indhold, men nogle hævder stadig, at der er mange flere ting, der går ind i deres søgemaskine ranking, og at længden kun spiller en mindre rolle, hvis den selv har en.

Der er selvfølgelig ting, der kommer naturligt med længden. Længere artikler kan have mere værdi i form af at være mere nyttige for læserne; de kan optimeres bedre end korte artikler med mere plads til søgeord.

Eller er det sandt - længere indhold er virkelig rigtig bedre?


Casestudier


Spørgsmålet om, hvordan indholdslængden påvirker søgemaskine ranking er den, der er blevet spurgt mange gange, og vi fortsætter med at søge efter vores svar.

Google har givet sit svar for et par år siden, da John Mueller sagde, at Googlebot ikke tæller antallet af ord, da selv de mindste indlæg som Tweets stadig er indekseret. Men han sagde, hvad der spiller en vigtig rolle er, hvor nyttigt disse artikler er for folk og hvor populære de er.

Men folk fortsætter med at analysere dataene, og de har lavet nogle reelle forbindelser mellem længde og placeringer.

Der har været flere casestudier udført af eksperter gennem årene.

Brian Dean gennemførte en undersøgelse i 2016 om hvilke faktorer der påvirker Google Ranking. En af faktorerne var længden, og han konkluderede, at længden har en vis effekt på søgemaskinens position af artikler. Han præsenterede en graf, der tydeligt viser, at artikler med længde over 1500 ord har den højeste position, mens kortere artikler falder ned på søgemaskinens resultater. Der er kun en lille bump i længden når det kommer til anden position artikler - de er lidt længere, ifølge denne undersøgelse, op til 2000 ord.

Til et uuddannet øje er det nemt at konkludere, at længden spiller en enorm rolle i søgemaskine ranking.

En anden undersøgelse foretaget af SerpIQ og kom i det væsentlige til den samme konklusion, at længden påvirker din position på Google Rankings. Grafen, de præsenterede ligner den ene Brian Dean oprettet, men tallene er forskellige. Men som de går videre i undersøgelsen konkluderer de, at indholdslængde ikke spiller en væsentlig rolle i stillingen af ​​veletablerede og populære hjemmesider og blogs. De sagde, at der er mange andre faktorer, der påvirker deres respektive holdninger.

Tredje undersøgelse fra CognitiveSEO sagde, at deres konklusion var anderledes. De udtalte, at i det mindste for de første 5 artikler om søgemaskinens resultater, svarer den kortere længde bedre til deres succes.

Kenneth V. Maize, en SEO-specialist hos Paper Fellows, forklarer: 'Disse undersøgelser har virkelig bragt et nyt lys til vores meninger om forholdet mellem rangering og længde. Vi har dog lavet en lille casestudie af vores egen og tror på, at der kan være flere involverede faktorer, som uundgåeligt kommer sammen med indholdslængde. '

Dette har bragt et uundgåeligt spørgsmål: Hvad går virkelig ind i Google Search Ranking?

Seth Godin, en indholdskritiker fra Sethgodin.com, bekræfter: "Mange populære websteder siger, at det at være kort er nøglen til at vinde og bevare opmærksomheden, men hvad det virkelig betyder, er at dele det, du skal sige uden at slå rundt i bushen og komme direkte til emnet ved hånden. Det kan godt være en artikel på 1500 ord eller derover, hvis det er skrevet kortfattet. '

Mulige svar på hvorfor indhold ser ud til at påvirke rangordningen


Eksperter har overvejet dette og kom med nogle spørgsmål, som vi skal foreslå for at nå frem til en endelig konklusion om forholdet mellem Google Rankings og indholdslængde.


  • Samler længere indhold flere links?

  • Udgiver populære websteder længere indhold?

  • Er længere artikler simpelthen bedre optimeret?

  • Er længere indhold mere sandsynligt at forårsage engagement?

  • Skriver eksperter fra populære hjemmesider mere?

Giver længere indhold flere links?


Dette er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på, når det kommer til Google Rankings. Er folk simpelthen mere tilbøjelige til at linke tilbage til længere artikler?

Svaret er nej - som det blev konkluderet i mange undersøgelser, især det der sker på MozRank, spiller længden ikke en væsentlig rolle i at samle flere links. Faktisk har kortere artikler gjort bedre end de længere. Mange studier bekræfter dette, og en generel opfattelse er, at dette ikke er videnskaben bag indholdslængde og indholdsrangeringen.

Men når den samme undersøgelse plottet rangordning i forhold til længden har de fastslået, at højere rangordningssteder gør, har faktisk længere indhold, fordi det genererer flere links.

Men før de besluttede, at dette var tilfældet, måtte de tjekke efter andre mekanismer, der måtte være ved hånden.

Udgiver populære websteder længere indhold?


Et simpelt svar på dette problem ville være, at populære websites blot udgiver længere indhold, fordi de har flere ressourcer og højere forventninger.

Den samme undersøgelse konkluderede, at store mærker offentliggør lidt længere indhold end mellemstore websites, men det er ikke så længe indholdet offentliggøres af små hjemmesider, så dette kunne forklare for nogle af effekten, men ikke alle.

Er længere artikler simpelthen bedre optimeret?


De har konkluderet, at længere indlæg faktisk er bedre optimeret end kortere, men optimeringen er især bedre i aktuel relevans og mindre i andre faktorer. Langere indhold er ikke nødvendigvis fyldt med masser af søgeord, men det er mere orienteret mod at være relevant for emnet.

Det er også lettere at dække et emne grundigt i et længere indlæg.

Er længere indhold mere sandsynligt at forårsage engagement?


Denne casestudie kunne ikke bestemme forholdet mellem indholdslængde og engagement, men med ren logik kan man konkludere, at folk vil interagere bedre med længere indhold, hvis det er fyldt med værdifulde oplysninger.

Skal eksperter på populære hjemmesider skrive mere?


Du kan forvente, at dette er tilfældet med websteder, der drives af eksperter. Naturligvis har de en bedre forståelse af et emne, og de er dedikeret til at skrive om det grundigt.

For eksempel, hvis du er meget interesseret og vidende om at skrive, vil du sandsynligvis skrive lidenskabeligt og dybtgående om et bestemt emne relateret til skrivning. Dette er hvad der sker på populære hjemmesider.

Men mens du måske tror, ​​at det er fornuftigt, at der er en sammenhæng her, er der ikke noget klart. Det er simpelthen ikke sikkerhedskopieret af data.

Konklusion


Alle disse elementer kan spille deres rolle i slutresultatet kombineret med længden. I nogle tilfælde har længden vist sig at være den mest relevante ting, mens det i nogle ikke var så vigtigt.

Hvad der betyder noget med længden er dog, at længere indhold ofte har højere aktuelt relevans, hvilket er en vigtig faktor, hvis du vil rangere højere på søgemaskiner. Hvis du formår at opnå den bedste aktuelle relevans i dine indlæg, vil du sandsynligvis også rangere bedre. Vær opmærksom på dette snarere end længden. Dette fører uundgåeligt til længere tid på stedet, hvilket også er en vigtig faktor. Du vil bevare dit publikum, når du har taget deres opmærksomhed med din placering. Hold dit websted opdateret, pas på dets design og funktioner, der kan genoprette med mennesker. Byg et stærkt mærke og hold fast med din brandstemme.

Mens længden viste sig at være vigtig, er det ikke noget, du skal fokusere på - fokus på at levere kvalitet.


På den anden side synes Google at belønne stillinger, der er længere, ved at sætte dem højere på listen. Uanset om dette virkelig er tilfældet eller bare et resultat af andre faktorer som popularitet og relevans, ved vi ikke, før Google bekræfter det.

Hvad kan hjælpe


Vi har fastslået, at indholdslængden har noget forhold til generel placering, men kun i kombination med andre faktorer. Dette viser kun, at kvaliteten og værdien af ​​en tekst har meget mere at gøre med dens popularitet og som standard sin placering.

Rankning betyder dog ikke, at du kan forsømme andre ting for at øge længden. Dit hovedmål kan være at rangere højere, men hvad du virkelig vil have er at bevare dit publikum, og længden spiller ikke en vigtig rolle der - i det mindste ikke på dens egen.

Andre ting kan dog hjælpe dig der.  • Indholdskvalitet.


Ligegyldigt hvad din niche og mål er, stræber du altid efter at producere maksimal kvalitet for dine læsere. Der er ingen bedre måde at bevare besøgende på og få ledere - ingen genveje, ingen overnatter underværker. Du skal arbejde hårdt for at bevare din position, når du har erhvervet det.

Du kan prøve at bruge værktøjer til oprettelse af indhold som Brafton eller Big Assignments for at opnå indholdets perfektion. De vil indsætte alle de nødvendige nøgleord og give dig en nem løsning til regelmæssig udstationering.

Men hvis du foretrækker menneskelig interaktion, kan det være en god ide at ansætte forfattere til at skrive dit indhold til dig. Find eksperter i din niche ved at besøge freelancing jobbrædder som Up Work eller Fiverr. Du kan finde en ekspert, der vil skrive dine indlæg og optimere dem til SEO på samme tid.  • Indhold Unikhed.


Mens du ansætter en forfatter eller tjenester til at skrive dine artikler og optimere dem til SEO på dit websted, er det en god idé, at du altid skal være på udkig efter plagiering. Dette påvirker Google Rankings, og Google ser ikke for kænt på dem, der bare kopierer og indsætter. Du har brug for originale, nye, friske oplysninger, hvis du virkelig vil have en højere rangering.

Brug tjenester, der kontrollerer plagiering som Copyscape eller Sideliner. Disse vil gøre dit arbejde nemmere, og du vil være sikker på, at det, du sender på din hjemmeside, er virkelig værdifuldt.  • Format til scannere.


Selvom godt og langt indhold altid er en god idé - det giver værdi og en masse nyttige oplysninger - du skal altid være forberedt på scannere. Og virkelig, de fleste mennesker kan i dag simpelthen scanne gennem dit indlæg og kun læse de mest relevante og fremtrædende dele. Hvis du virkelig ønsker at bevare deres opmærksomhed og tegne det til bits, som du synes er de vigtigste, skal du bruge fed tekst.

Har tilstrækkelig information i underpositioner, lav lister, punktpunkter mv. Adskil din tekst i kortere, mere læsbare afsnit med mere hvidt rum. Dette er en god måde at gøre dit indlæg synes kortere, end det virkelig er. Brug illustrationer, grafer, billeder og videoer - alt hvad der hjælper dig med at formidle din besked på en sjov og underholdende måde uden at spørge dig for meget af dine læsere.

Afsluttende tanker


Længde kan spille en vis rolle i din Google Ranking. Undersøgelser har vist, at dette ofte er tilfældet, men de forsømmer at regne med alle de andre faktorer. Kvalitet, optimering, popularitet af hjemmesiden, alle spiller en afgørende rolle i din Google Rankings. Du kan helt sikkert bruge længden som et værktøj til at forbedre det - længere indhold kan have mere brugbar information og mere plads til relevante søgeord. I denne henseende spiller jo længden en rolle i din placering.

Men i sig selv er det ikke så nyttigt. Bare sørg for, at uanset længden af ​​din artikel giver du værdi og originalitet i dine indlæg - det er den eneste surefire måde at komme oven på Google Search Rankings.


Forfatter Bio: Brenda Berg er en professionel med over 15 års erfaring inden for business management, marketing og iværksætteri. Konsulent og vejleder for studenter og iværksættere på Oxessays. Hun mener, at konstant læring er den eneste vej til succes.

Posten Hvordan længden af ​​dine blogindlæg påvirker dine placeringer dukkede først op på Rahul Yadav.