olNGIb4NkK5r2x7x4oG3GpEzizVpnY6KNCck9cym

Sådan optimeres billeder til bedre placeringer i søgemaskinerne

Hvor mange af os har indset, at billeder kan generere højt trafikvolumen gennem billedsøgemaskiner. For eksempel lad os tage Google Image søgeresultater eller bing Billedsøgningsresultater, hvis du overhovedet skriver noget af søgeordet i søgemaskiner, kan du finde mange billeder, der indlæses til søgeordet, og billedet, der vises på øverste niveau, får mere klikfrekvens og derved det respektive websted vil få mere trafik. Så dette gøres ved korrekt optimering af billederne til søgemaskiner. I dette indlæg skal jeg diskutere, hvordan du optimerer billeder til bedre placeringer i søgemaskinen


Hvis du bruger WordPress, er der mange SEO plugins til rådighed, der gør det lettere at optimere billederne til søgemaskinerne. Men hjemmesiden, som ikke er lavet af et CMS, skal du følge nedenstående vejledninger til optimering af billederne til søgemaskiner. Også billedoptimering er en af ​​de vigtige faktorer i Optimering på siden


Tips til optimering af billeder til søgemaskiner


# 1: Alt tekst


Alt tekst får høj præference, når det kommer til billedoptimering. Alt tekst er intet andet end tekstrepræsentationen af ​​billeder eller med andre ord kan vi sige, at det er den tekst, som søgemaskinerne har brugt til helt at forstå om billederne.


Du skal blot tilføje alt = "din alttekst" til din Image tag.


Den normale syntaks bliver sådan# 2: Titel Tags


Titelelement er en af ​​de vigtigste faktorer i optimering af billederne til søgemaskiner. Titel elementet opretter altid en visuel billedtekst, når en bruger svæver over billedet.


# 3: Størrelsen af ​​billedfilen


Vi ved allerede, at læsningstiden på din blog har stor indflydelse på søgemaskiner. Upload ikke større billeder, da større billeder gør bloggen til at indlæse langsomt, og hvis dine besøgende finder din blog loading slow så vil de forlade din blog meget snart. Sørg derfor altid for at bruge et billedredigeringsprogram til at ændre størrelsen på billederne i filstørrelsen.


# 4: Dit billedfilnavn


Sørg altid for, at du navngiver billedfilen i navnet på dit søgeord, som du gerne vil have billedet i søgeresultater. For eksempel, lad os overveje, om dit søgeord er "Billedoptimeringsteknikker", så navngiv filen med samme navn som dit søgeord "Billedoptimeringsteknikker"


# 5: Billedtekst


En billedtekst er meget vigtig for billeder, fordi den vises under billedet, når en bruger klikker på billedet. Billedtekst er også en af ​​de effektive teknikker til optimering af billederne til søgemaskiner.


# 6: Billedfilformat


Det er altid en god praksis at gemme billedet i jpeg-format som jpeg Billedfiler laster meget hurtigt, og dens opløsning vil være meget klar, selvom størrelsen bliver reduceret i forhold til andre filformater


Endelige ord:


Dette er de trin, der er involveret i optimering af billederne til søgemaskiner til bedre placeringer. Venligst del dette blogindlæg i dine sociale medier platforme og lad mig også dine tanker om dette indlæg gennem kommentarer.


Posten Hvordan optimere billeder til bedre søgemaskine Rankings dukkede først op på Rahul Yadav.

Related Posts

Related Posts

Post a Comment